merkmonturen bij Optiek Keizerslanden
Opticien Keizerslanden
brillenzaak in Deventer
zonnebril op sterkte
Dat heeft u slim bekeken

Oog in oog met een gediplomeerd opticien in Deventer

Als u tijdens het autorijden, televisiekijken of de krant lezen merkt dat u minder goed ziet, is het verstandig om een afspraak te maken voor een oogmeting. Als de opticien constateert dat u een optisch hulpmiddel nodig heeft, kunt u naast een bril ook kiezen voor contactlenzen. De contactlensspecialist van Optiek Keizerslanden adviseert u over de verschillende lenzenopties.

Voor elk mens de ideale contactlens

Draagcomfort is erg belangrijk. Als uw neus en oren maar lastig kunnen wennen aan een bril bestaat er gelukkig ook de mogelijkheid om te kiezen voor contactlenzen. Zo voelen uw neus en oren zich vrij en heeft u geen last van vuile, beslagen brilglazen. Ook als u een fanatieke sporter bent, begrijpen wij heel goed dat u kiest voor contactlenzen. Nog een bijkomend voordeel voor veel mensen: het uiterlijk blijft onveranderd, want niemand ziet dat u lenzen draagt.

Er zijn verschillende soorten lenzen waaruit u kunt kiezen:

  • Daglenzen: elke dag een nieuwe set lenzen.
  • Nachtlenzen: deze lenzen corrigeren ’s nachts uw zicht zodat u overdag geen lenzen hoeft te dragen.
  • Maandlenzen: elke maand vervangt u uw lenzen.
  • Weeklenzen: wekelijks doet u een nieuw paar lenzen in.
  • Harde (vormstabiele) lenzen zijn geschikt om vanaf een jonge leeftijd te dragen en zijn bifocaal en multifocaal verkrijgbaar zodat u zowel van dichtbij als veraf scherp kunt zien.

Ontdek de voordelen van contactlenzen en laat u vrijblijvend adviseren. Samen met onze opticien en contactlensspecialist bespreekt u welk type lens voor u de beste optie is. Bezoek Optiek Keizerslanden in Deventer.
 

contactlenzen in Deventer

Ogen meten is de juiste sterkte weten

Oogmeting in Deventer

Met een oogmeting bepaalt de opticien of contactlensspecialist de sterkte van de lens die u nodig heeft om scherp te kunnen zien. Ook wordt tijdens de meting gekeken of er kleine beschadigingen zijn aan het hoornvlies en worden eventuele klachten besproken.

Bij Optiek Keizerslanden stellen we met behulp van onze Visioffice met uiterste precisie uw kijkgedrag en uw persoonlijke Eyecode digitaal vast. Met deze gegevens kunnen we uw brillenglas helemaal op maat voor u maken.

Rust voor uw ogen
Met de nieuwste glazen uit het Eyezen-programma ervaart u de meest optimale visuele eigenschappen van een mulitfocale bril. Nog nooit keek u zo plezierig en rustig door een multifocale bril. Gun uw ogen het beste kijkcomfort.